Royal Park zonder Floor Jansen

Het had een daverende opening moeten worden van negen dagen entertainment in Royal Park Soestdijk, maar aankomende donderdag zal Floor Jansen helaas niet optreden. Haar optreden in de tuinen van paleis Soestdijk is geannuleerd vanwege haar gezondheid.

Paleis Soestdijk is al enkele jaren geen Koninklijke thuishaven meer van onze oranjefamilie, want de laatste jaren lopen beroemde muzieksterren regelmatig de deur plat binnen het voormalig Koninklijk domein. Onder de naam Royal Park Live zou aankomende donderdag de aftrap worden gegeven van de 7e editie van het Soester muziekfestijn. Enkele achtereenvolgende zomeravonden in de tuin van Paleis Soestdijk, met Nationale en internationale artiesten die neerstrijken voor een speciaal concert in een royale setting.

Gezondheid gaat natuurlijk voor alles

Floor Jansen heeft haar concert van aankomende donderdag op Royal Park Live moeten afzeggen. De organisatie laat weten; “Het is erg vervelend, maar de gezondheid gaat natuurlijk voor alles. Ook Floor Jansen kwam met een officiële statement naar buiten;

Lieve mensen,

Tot mijn grote spijt moet ik mijn shows op 6 en 8 juli afzeggen. De reden is dat mijn gezondheid niet goed genoeg is om de shows op een verantwoorde manier te doen. Ik ben uitgeput geraakt na mijn laatste show met Nightwish in Finland. Zodanig dat ik instortte en per ambulance naar het ziekenhuis moest. Aldaar constateerde de dokters dat mijn baby gezond is en ik geen ernstige ziektes heb. Maar dat ik wel zodanig vermoeid was geraakt, dat doorwerken geen optie meer is. De show met Nightwish in Oslo moest gecanceld worden als resultaat hiervan. Dit is nu 3 weken geleden. Ik had gehoopt dat ik weer genoeg energie zou kunnen opbouwen om toch die mooie solo shows in Nederland te kunnen doen. Maar helaas. Om de gezondheid van zowel mezelf, als die van mijn ongeboren baby te waarborgen, moet ik me koest houden en me volledig op mijn herstel en de laatste fase van mijn zwangerschap concentreren.

Een show afzeggen doet me pijn in mijn hart! Een besluit wat ik absoluut niet zo maar neem. Maar ik hoop jullie gauw weer te mogen verwelkomen bij een van mijn shows in de nabije toekomst! In goede gezondheid. Voor nu neem ik even afscheid van het publieke toneel en zal beloven goed op mezelf en mijn kindje te zullen passen.

Liefs, Floor

Volgend jaar zal ze weer optreden

Ze zal volgend jaar haar optreden goedmaken tijdens Royal Park Live 2024. De exacte datum hiervoor wordt later bekend gemaakt. De kaartkopers ontvangen een mail.

Een bijzonder event op paleis Soestdijk

Royal Park Live is een reeks bijzondere concerten in de tuin van Paleis Soestdijk. Nationale en internationale topartiesten strijken in de eerste twee weken van juli neer in de paleistuin. Een dag op het Royal Park Live festival is letterlijk een stap in een wereld met een koninklijke geschiedenis. Zo wandel je via de bosrijke omgeving naar het festivalterrein waar een keur van lokale en duurzame foodtrucks staan opgesteld en gezellige bars met bijzondere wijnen, cocktails en speciaalbieren. Tussendoor kun je je laten verrassen door straattheater en meerdere voorprogramma’s zodat je er echt een koninklijke dag uit van kan maken.

Wil je het allemaal mee beleven, er zijn voor deze editie enkel nog kaarten beschikbaar voor het optreden van Kaleo. De overige optredens zijn allemaal uitverkocht! Op de website lees je alle informatie over het muziekfestijn. Zet het voor 2024 alvast in je agenda, dan ben de eerste die kan kiezen uit het volledige programma:

https://www.royalparklive.nl/programma/

Bron video: Royal Park Live Soestdijk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Partijcode
Standpunt volksvertegenwoordigers Gemeente Soest..