Burgemeester Metz update!

Burgemeester Metz 6 mei
Burgemeester Metz 6 mei

Burgemeester Rob Metz komt met een update ten tijde van de Coronacrisis. Wij hebben de woorden van Burgemeester Metz eveneens in tekst gepost voor doven- en slechthorenden:

“Goedemiddag,

Zoals iedere woensdag praat ik u bij over de ontwikkelingen van Corona in onze gemeente Soest in de dorpen Soest en Soesterberg.

Allereerst wil ik u bedanken dat u zich zo goed aan de richtlijnen houdt die de rijksoverheid over ons heeft uitgevaardigd. U blijft zoveel mogelijk thuis en u houdt de goede afstand tot elkaar niet alleen in de omgeving van uw huis, maar ook in de winkels en daar ben ik u erg dankbaar voor, want alleen samen met dit soort maatregelen kunnen voorkomen dat het virus zich nog verder uitbreid.

Ik krijg toch nog iedere dag meldingen van mensen die positief getest zijn op Corona. Ik krijg meldingen van mensen die in het ziekenhuis zijn opgenomen, zelfs op de IC-afdeling en helaas krijg ik ook meldingen van mensen die zijn overleden uit onze gemeente.

Gisteren bereikte mij het bericht dat een inwoner van Daelhoven is overleden aan de gevolgen van Corona. Dat is een hele schrik voor de andere bewoners en hun families. Vanaf deze plek wil ik iedereen sterkte wensen en de families van de slachtoffers condoleren met het verwerken van dit verlies.”

Burgemeester Rob Metz van de gemeente Soest.

Hieronder de videopost:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here