Meet up voor ondernemers

(*) Dit artikel is een publicatie van de Gemeente Soest.

Op woensdag 7 september 2022 is er een Meet-Up voor ondernemers. Een iets andere vorm van het jaarlijkse ondernemerscongres en bedoeld voor alle ondernemers uit onze gemeente. De Meet-Up vindt plaats in restaurant De Soester Duinen van 17.30-20.00 uur.

Gezellig ontmoeten
De Meet-Up draait vooral om netwerken. U ontmoet andere ondernemers uit Soest en Soesterberg met een hapje, drankje en livemuziek erbij.

Interessante info voor uw bedrijf
Ook kunt u bij verschillende stands van lokale collega’s terecht voor vragen zoals:

  • Bij wie moet ik zijn als ik een personeelstekort heb?
  • Hoe regel ik mijn financiën?
  • Hoe kan ik verduurzamen en energie besparen?
  • Wat kan de gemeente voor mij betekenen bijvoorbeeld qua vergunningen?
  • Welke winkeliers/winkels in Soest of Soesterberg kunnen iets voor mijn bedrijf betekenen?

Meld u nu aan!
Via www.meetup22.nl/133906 meldt u zich aan. En nodig vooral ook andere ondernemers uit Soest of Soesterberg uit waarvan u vindt dat ze erbij moeten zijn. Iedereen moet zich wel even van tevoren aanmelden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here