Veel inschrijvingen tennistoernooi

Uitgebreide prijzentafel

Afgelopen weekend was het jaarlijks terugkerende tennistoernooi van LTV Soesterberg, dat werd afgesloten met een stralende finaledag op de Soesterberg Open 45plus.

Vanwege de herfstvakantie werd het open toernooi twee weken eerder gehouden. Dat pakte gunstig uit, er waren niet alleen meer inschrijvingen, maar het weer werkte ook nog eens goed mee. Bijna alle speelrondes konden op de geplande dag gespeeld worden.

Goed bezocht toernooi

Er waren wedstrijden in vijftien categorieën, van de speelsterkte 5 t/m 9. Dit jaar werd, met succes, voor het eerst ook de categorie 9 toegevoegd. Het Soesterbergse tennistoernooi werd goed bezocht door leden van diverse tennisverenigingen uit de gemeente Soest en enkele hiervan kwamen dan ook als winnaar uit de bus.

Veel Soesterbergers als winnaars

Zo had Johannes Gropp de heren enkel 6 gewonnen en gingen bij de dames dubbel 6 Marja Brouwer en Reni van Doorn er met de eerste prijs vandoor. Gerard Hoffmann uit Soesterberg speelde op zijn thuisclub met Mark Lesberts in de heren dubbel 7 en ook zij beëindigde op de eerste plaats. Arthur Zwart had eveneens het thuisvoordeel en won de eerste prijs in de heren enkel 8 en bij de dames kwam Tosca Dorrestijn als nummer één op het podium.

Uitgebreide prijzentafel van lokale ondernemers

Dit jaar waren en wederom ook weer mooie prijzen, gesponsord door lokale winkeliers, horeca en ondernemers van de woensdagmarkt Soesterberg in de vorm van producten en cadeaubonnen. Dit werd zeer gewaardeerd werd door de winnaars, maar ook door de clubleden.