Wilt u even met mij praten?

(*) Dit artikel is een publicatie van de Gemeente Soest.

Wilt u even met mij praten

Wilt u even met mij praten?

Voor diverse mensen in Soest en Soesterberg is de SWOS op zoek naar vrijwilligers, voor contact, een wandeling of een goed gesprek. Is dit iets voor u? Hieronder volgen een paar voorbeelden van inwoners:

Ik ben een man van 77, woon in Klaarwater en ben op zoek naar een vrijwilliger die mij 1 keer in de week kan bezoeken. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die net als ik gelovig is, zodat we daar samen over kunnen praten. Ik houd van zingen en wandelingen maken. Maakt u tijd voor mij vrij?

Bent u op flexibele dagen in de week beschikbaar en wilt u met mij een wandeling maken in de rolstoel?

Ik ben een vrouw van 91 en woon in Overhees. Graag ga ik 1 keer in de week naar buiten met mijn rolstoel voor een wandeling van ongeveer een half uur. Tijdens en na het wandelen kunnen we gezellig kletsen.

Dit is slechts een greep uit het aantal verzoeken dat er momenteel bij de SWOS ligt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de SWOS via telefoonnummer 035 60 23 68 1.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here