Winst voor het Vliegdorp

Winst voor 't Vliegdorp

Het eerste elftal van voetbalvereniging ‘t Vliegdorp speelde thuis, tegen KVVA uit Amersfoort, in de vierde klasse een spannende wedstrijd en ging uiteindelijk met een forse overwinning van het veld.

Het voetbalseizoen kan voor 2019 dan wel ‘bijna’ ten einde zijn, maar voor het eerste elftal uit het Vliegdorp was het geen enkel excuus om zich niet volledig in te zetten tegen de Amersfoorters, die met vier punten op gelijke hoogte staan in de ranglijst.

De Soesterbergers wisten na 2 minuten spelen op voorsprong te komen door een toegekende penalty wegens hands. De Amersfoorters lieten het er niet bij zitten en kwamen als snel op gelijke hoogte na een goed opgezette aanval. Nog maar net voor het rustsignaal werd door ‘t Vliegdorp de ruststand op 2-1 gezet. Na de rust kwamen de gastspelers uit Amersfoort op gelijke stand door een penalty en werd de tweede helft met veel moeite voortgezet, maar op karakter wist ‘t Vliegdorp twee keer te scoren en floot de scheidsrechter uiteindelijk af op een eindstand van 4-2.

Het eerste elftal moet nog één wedstrijd spelen, maar het vertrouwen zit er goed in om wederom te gaan voor de overwinning.