Huisarts Weber verlaat Soesterberg

Bedankt namens inwoners uit Soesterberg
Bedankt namens inwoners uit Soesterberg

Een groot aantal inwoners uit Soesterberg heeft van huisarts Annemarie Weber gisteren een brief ontvangen met de mededeling dat zij per 1 juli aanstaande gaat stoppen met haar huisartsenpraktijk in het Medisch Centrum Soesterberg.

“U heeft mij al die jaren sedert 2012 mee laten kijken in uw leven. Op kwetsbare momenten heeft u mij laten zien wat uw zorgen en angsten waren. Hoe het lichaam reageert en de geest je zomaar in de steek kan laten. Dat heb ik als zeer bijzonder en waardevol ervaren” zegt dokter Weber in haar afscheidsbrief.

Voor huisarts Annemarie Weber is de tijd aangebroken om een andere weg in te slaan. Ze zal dan ook binnenkort Soesterberg gaan verlaten. Een enkeling weet dat haar roots in Limburg liggen en ook haar echtgenoot is daar geboren en opgetogen. Samen hebben ze dan ook besloten om terug te keren naar hun geboortegrond, de ouders en vrienden in het zuiden van Nederland.

“De huisartsenpraktijk zal op de best mogelijke manier worden voortgezet door mijn collega Leyssius” zegt Weber, die het volste vertrouwen heeft in zijn kundigheid. “Wat ik meeneem zijn de prachtige levensverhalen, de oprecht gedeelde momenten en vele wijze lessen waar ik nog vaak aan terug zal denken” aldus Weber ter afsluiting.

Bedankt met een bloemetje en heel veel succes namens alle cliënten in Zuid Limburg.

 

3 COMMENTS

  1. Ik vind het persoonlijk heel erg dat ze weggaat. Werk begrijpelijk. Ik vind haar een hele goede huisarts. Ik wens haar heel veel succes toe in Limburg.

  2. Héél jammer…..maar het is inderdaad begrijpelijk als je hele familie daar woont, en dat gemist zou altijd blijven…..en de afstand is nét ietjes te ver !
    Dank je wel Annemarie Weber, je was voor mij en vele anderen een geweldige lieve en goede arts geweest….Ik wens jou veel succes in je nieuwe loopbaan en alle goeds wens ik jou toe in je Leven samen met je man en familie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here